Elegante krachtpatser.

BMW Motorrad presenteert de Concept 101 tourmotor.

Geïnspireerd door de eindeloze snelweg, het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid kwam het designteam van BMW Motorrad met hun Concept 101, een geheel nieuwe benadering voor toermotoren: elegant, exclusief, extravert en puur cruisevermogen.

Een geschikt frame.

Een geschikt frame.

Met de kracht van de vrijheid van open wegen in gedachte creëerde BMW Motorrad een krachtige, emotionele en zeer exclusieve 6-cilinder, die van elke rit een unieke rijervaring maakt. De wereldpremière van de fascinerende conceptmotor vindt plaats op de exclusieve Concorso d’Eleganza Villa d’Este, een van 's werelds meest beroemde evenementen waar het bestaan van historische auto's en motorfietsen wordt gevierd. Dit evenement vindt plaats bij het Comomeer in Italië.

+ Lees meer

Geborsteld aluminium, carbon en applicaties van donker hout.

Geborsteld aluminium, carbon en applicaties van donker hout.

De BMW Concept 101 is de interpretatie van een bagger, een exclusieve custom motorstijl die vooral populair is in de Verenigde Staten. Zijn langwerpige, verlaagde body is een echte blikvanger. Duidelijke lijnen en zorgvuldig vormgegeven oppervlakken geven de motor een sportief karakter - de aanblik alleen al belooft een unieke rijervaring. De details in donker hout tussen de zilver gelakte oppervlakken met geborsteld aluminium en carbon voegen exclusieve en warme accenten toe. Hoofddesigner Edgar Heinrich en de Amerikanen Don Cammorate en Roland Sands zijn verantwoordelijk voor het design.

+ Lees meer

Ondersteund door pure kracht.

Ondersteund door pure kracht.

De BMW Concept 101 is de belichaming van kracht. De krachtige 6-cilinder met een inhoud van 1.649 ccm zorgt voor een enorm koppel en stuwt de motorfiets over het asfalt met onconventionele pk-cijfers. Niet alleen de prestaties zijn ongelooflijk, maar ook de esthetiek. Hier worden nieuwe piketpaaltejs gezet wat betreft materiaal- en designkwaliteit. Ze definiëren opnieuw de beperkingen van hoge kwaliteit en exclusiviteit die voorheen van toepassing waren op motorfietsen.

+ Lees meer

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner