Aanbod:

Niveau 1 Zolder
Tijdens een volledige dag op circuit krijg je in de meest veilige omstandigheden de basisbeginselen van sportief motorrijden. Vijf sessies circuitrijden onder begeleiding van twee instructeurs, afgewisseld met drie theoriesessies waarbij de nadruk ligt op de zitpositie op de motor, de rijlijnen en de remtechniek.

Niveau 1+ Zolder

De ideale voorbereiding op vrij rijden op circuit. Het concept is gebaseerd op dat van niveau 1, maar het tempo wordt wat opgetrokken. Ook hier vijf circuitsessies (de laatste twee sessies zonder instructeur!) afgewisseld met drie theoriesessies met nadruk op het bijschaven van de rijlijnen, het focussen op de rempunten en het inhalen van andere deelnemers.

Niveau 2 Zolder

Als je tijdens het vrij rijden in de minder snelle groep rijdt en je wil je rijstijl en rondetijden verbeteren, dan is deze opleiding iets voor jou. Per vijf rijders krijg je één instructeur toegewezen die je de hele dag begeleidt en je met raad en daad bijstaat. Zes sessies van 20 minuten op circuit.

Advanced Riding Training (ART)

Deze training is voor piloten die normaal meerijden in de snelle groep van het vrij rijden (rondje in minder dan 1’55’’) of al deelnemen aan de No Budget Cup, Van Zon Sprint Series of de Club MET. Ideaal als je je chrono wil verbeteren, veel later wil remmen en nog sneller gas wil geven. Je wordt ingedeeld in kleine groepen voor zes sessies van 20 minuten op het circuit.

+ Lees meer
Ik schrijf me in external-link-arrow-slim
spinner