Basisprijs inclusief 21% BTW.

Alle motorfietsen worden geleverd met uitrusting door de wet vereist (vb. reflectoren volgens EU4-norm). De motorfietsen afgebeeld op de foto’s en video’s op deze website bevatten mogelijk nog niet alle vereiste uitrustingen.

Alle motorfietsen worden geleverd met uitrusting door de wet vereist (vb. reflectoren volgens EU4-norm). De motorfietsen afgebeeld op de foto’s en video’s op deze website bevatten mogelijk nog niet alle vereiste uitrustingen.

De BMW F 750 GS.

HET BEGIN VAN IETS NIEUWS.

Het houdt je motor draaiende, elke dag. Uw hart slaat het ritme van de BMW F 750 GS. Het is jouw kans op avontuur. Want met deze uitgebalanceerde Enduro all-rounder ben je de baas over alle paden, ongeacht het wegoppervlak en breid je je horizon uit - omdat je meer wilt. De F 750 GS geeft je meer kracht, meer comfort, meer spirit van GS. Voel het sterke karakter van de motor en geniet van de eenvoudige omgang met de F 750 GS. Terwijl je de wereld ontdekt, heb je de motor met de automatic stability control (ASC) en de ABS veilig onder controle. En met de fabrieksoptie Connectivity, laat het 6.5 inch TFT-display je onder andere zien welke afslag je moet nemen of wie je belt. Duidelijk en beknopt – zonder je af te leiden van de weg. Uw nieuwe ervaring is – ook dankzij de lage zithoogte – eenvoudiger te bereiken dan ooit.  

HET DESIGN VAN DE F 750 GS

Kies jouw stijl.

Hier kan je de F 750 GS aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren: je kan kiezen tussen de basiskleur Light White, de metallic lak Austin Yellow metallic (tegen een extra prijs) voor de sportieve uitstraling en de Exclusive stijl in elegant Stereo metallic mat.

*/-->

Light white

Zelfs de basiskleur zet je motorfiets in de spotlight.

*/-->

Austin Yellow metallic

De F 750 GS ziet er nog dynamischer uit met een indrukwekkende metallic lak.

*/-->

Stijlvariant Exclusive

Uw uitstraling is elegant en vol zelfvertrouwen met de stijlvariant Exclusive en in de kleur Stereo metallic mat.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven je een extra jaar.

Vanaf nu geniet u van 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Ontdek meer

Echte GS roots.

Het is duidelijk: van de slanke achterkant tot de opvallende voortank en het typische GS-voorspatbord, de design-elementen van de F 750 GS spreken een duidelijke taal: de motorfiets heeft de genen van de GS. De typische flyline is overduidelijk en origineel. Gezien vanaf de voorkant vallen vooral de nieuwe LED-koplampen op - een echt verlichtend symbool. En het gegalvaniseerde radiatorscherm met de kenmerken van de stijlvariant Exclusive toont duidelijk de hoge kwaliteit van deze all-rounder en omvat de spirit van de GS. Ontdek meer  
+ Lees meer

TWEECILINDER LIJNMOTOR

57
kW (77 hp) bij 7.500 t/min
83
Nm max. koppel bij 6.000 t/min
853
cc cilinderinhoud
815
mm zithoogte
Vloeistofgekoelde tweecilinder, viertaktmotor

Een nieuwe tweecilinder op de markt.

Als je je F 750 GS start, begint de reis door onbekend gebied. De levendige tweecilinder lijnmotor tovert een lach op je gezicht - met 57 kW (77 HP) brengt de nieuw ontworpen motor veel vermogen op het achterwiel - terwijl het verbruik zo laag mogelijk blijft (4.1 l per 100 km conform WMTC).
Voor jonge motorrijders met een A2-rijbewijs: zelfs de versie met gereduceerd vermogen van 35 kW (48 HP) geeft je dat pure GS-gevoel.

+ Lees meer

ERVAAR HET GELUID VAN DE F 750 GS

Elke start is eenvoudig.

Elke start is eenvoudig.

De wendbare omgang, het hoge comfort en de mogelijkheid voor een verlaagde vering maken je entree in de wereld van de GS gemakkelijker dan ooit. Om te garanderen dat je perfect zit, de F 750 GS kan op verschillende zithoogtes worden ingesteld: van verlaagd 770 mm tot 830 mm. En nog beter: de ontspannen, maar toch actieve zitpositie en de variabele ergonomie ondersteunt je actieve veiligheid en vormt een eenheid tussen jou en je motorfiets - voor comfortabel touren.  

+ Lees meer

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE F 750 GS

Stijlvariant Exclusive.

Stijlvariant Exclusive.

Wil je elegant voor de dag komen met je F 750 GS? Dan is de stijlvariant Exclusief met zijn kleur Stereo metallic mat exact wat je zoekt. Met deze stijl vormt het gegalvaniseerde radiatorscherm met grote GS-belettering en graniet-grijze velgen de perfecte scène voor de F 750 GS. De zwart/grijze buddyseat, de handbeschermers aan twee zijden en de zilver geanodiseerde handgrepen ronden de smaakvolle verschijning af.  

+ Lees meer

Elegante start.

Elegante start.

De BMW F 750 GS brengt je op een intelligente manier vooruit - met Connectivity: je kan je smartphone via Bluetooth verbinden met de F 750 GS en veel verschillende innovatieve functies gebruiken dankzij de intuïtieve multi-controller op de handgrepen. Deze worden vervolgens weergegeven op het 6.5 inch TFT-display. De turn-by-turn navigatie van Connectivity laat je de weg op een opvallende en duidelijke manier zien, direct op het display. En nog beter: in combinatie met het BMW Motorrad communicatiesysteem is bellen kinderspel - of het nu om opnemen of bellen zelf gaat. Omdat je door de verbinding tussen je smartphone en de multi-controller zelfs je telefoonboek kan openen en een contact kan selecteren. Dankzij het communicatiesysteem kan je zelfs muziek van je smartphone afspelen tijdens het rijden. Altijd intuïtief en zonder afleiding - zo verlies je nooit je focus.  

+ Lees meer

Comfortabel rijplezier.

Comfortabel rijplezier.

Er is iets voor elke type motorrijder: je F 750 ​​GS kan worden aangepast aan jouw wensen - veel buddyseats met verschillende zithoogtes zijn beschikbaar. Er is tevens een lage duo-buddyseat en een comfort-seat. En indien gewenst kan de motor ook voor je verlaagd worden.

+ Lees meer
Meer hoogtepunten van de F 750 GS.
  • Het moderne LED-achterlicht markeert het dynamische design van de BMW F 750 GS. In het uitrustingspakket ABS Pro wordt dit een dynamisch remlicht, waardoor er nog meer veiligheid ontstaat.

     

  • De BMW F 750 GS is uitgerust met een klein windscherm, waardoor er voldoende bescherming tegen wind en weer wordt geboden op al je tochten. Op aanvraag kan je een groter windscherm toevoegen als accessoire.  

     

  • Met de standaard bagagedrager ben je overal op voorbereid: het biedt je voldoende ruimte voor een tas of een zak.  

Ik ben altijd op zoek naar opwinding.

Isaac Johnston wordt gedreven door nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Hij is zijn eigen baas. Jaren geleden verruilde Isaac Johnston zijn kantoorbaan voor een leven als verhalenverteller en lifestylefotograaf. Tegenwoordig leeft de Amerikaan uit Montana voor onverwachte ervaringen, dol als hij is op opwindende en inspirerende plekken. Bovenal voelt hij zich aangetrokken tot de natuur.   

Lees meer

Voor w behoeften.

Geheel GS: voor de F 750 GS, er is een breed assortiment aan speciale uitrusting en originele BMW Motorrad accessoires beschikbaar. Zo kan je je motorfiets perfect aan jouw behoeften en eisen aanpassen.

LEES MEER

Accessoires voor de F 750 GS

Kleding geschikt voor jouw avontuur

Meer Adventure-modellen

BMW Motorrad Financiële Renting: de ideale formule voor professionelen
DE BMW F 750 GS, vanaf € 90/maand excl. BTW*
ONTDEK MEER

Catalogusprijs excl. BTW

€ 8.256,20

Voorschot excl. BTW

€ 1.600,00

Maandbedrag excl. BTW

€      90,00

Restwaarde excl. BTW

€ 2.998,14

Looptijd

48 maanden

Kilometers

40.000 km

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Financiële Renting berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 40.000 km voor een F 750 GS met een verkoopprijs van € 8.256,20 excl. BTW ( € 9.990,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.600 excl. BTW en een restwaarde van € 2.998,14 excl. BTW. Deze publiciteit richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 02/04/2019 tot en met 30/06/2019. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.