De BMW F 750 GS

Je ticket voor avontuur

Even helemaal eruit. Je horizon verbreden. Met de BMW F 750 GS. De Adventure Bike rijdt op alle wegen, ongeacht het type wegdek. Met de uitgebreide standaarduitrusting met ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) en led-richtingaanwijzers alsmede de optionele rijmodi Pro blijven er geen wensen onvervuld. En met de nieuwe zithoogte "extra laag" als speciale uitrusting is de instap naar het volgende avontuur eenvoudiger dan ooit. Dus stap op de F 750 GS en beleef de #SpiritofGS.

Highlights voor avonturiers

De F 750 GS ligt soepel in de hand en vindt ook op onherbergzaam terrein zijn weg met bravoure. Dankzij het uitgebreide uitrustingsprogramma kun je de machine perfect aanpassen aan je postuur en je wensen.

 

+ Lees meer

Word één met je machine

Word één met je machine

Om je perfect op de F 750 GS te laten zitten, kun je de juiste hoogte uit talloze seatvarianten selecteren: van de verlaagde variant met 770 mm tot en met de Rallye-buddyseat met 845 mm. De nieuwe buddyseat "extra laag", die geen storende randen heeft, zorgt ervoor dat je bij het staan en door de aangepaste breedte bij langere seats nog meer met je machine versmelt.

 

+ Lees meer
3 jaar zorgeloosheid.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

 

Krachtige aandrijving

57
kW (77 pk) max. motorvermogen bij 7.500 tpm
83
Nm max. koppel bij 6.000 tpm
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
Two-cylinder four-stroke in-line engine

Voel de motor

De F 750 GS wakkert je hang naar avontuur aan: De lijnmotor met twee cilinders brengt met 57 kW (77 pk) enorm veel kracht op het achterwiel terwijl het verbruik gering blijft (4,2 l op 100 km conform WMTC).

Ben je een bestuurder met een rijbewijs uit de klasse A2? Dan zorgt de variant met de vermogensreductie tot 35 kW (48 pk) voor het echte GS gevoel.

+ Lees meer

Markante sound

Sterk design, individueler style

Kies je kleurvariant

De F 750 GS is leverbaar in drie verschillende lakvarianten, van klassiek tot sportief. Voor welke variant kies jij?

*/-->

Light white

The traditional base colour in black combined with the white panels and black-red seat is a real eye-catcher.

*/-->

Style Sport

Sporty through and through: The San Marino blue metallic paint meets granite-grey metallic rims and a large-scale tape design.

*/-->

Edition 40 Years GS

The "40 Years GS" edition brings the history of GS to life: The eye-catching black-yellow colouring with a wealth of special details is reminiscent of the legendary R 100 GS.

Kleding voor je avontuur