Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 R nineT Scrambler

Vanaf € 15.640,-
Vanaf € 140 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R nineT Scrambler met een verkoopprijs van € 12.925,62 excl. BTW (€ 15.640,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.940,00 excl. BTW en een restwaarde van € 5.038,49 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R nineT Scrambler

Krachtig, robuust, creatief

De R nineT Scrambler kent geen conventies: rough, onaangepast, individueel. Zijn rijgedrag is evenwichtig en uniek. Met de Boxer ben je soeverein op weg, hij is beschikbaar voor elke spontaniteit. En de typische Scrambler-look in combinatie met de ontspannen zitpositie zien er goed uit - en zorgen vooral voor veel plezier. Ontwerp jouw R nineT Scrambler zo dat deze perfect in jouw leven past. Om het even, wat anderen ervan zeggen. Gewoon typisch #Soulfuel.

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, krijg je € 1.500 BTWi korting op de verkoopprijs van een BMW R nineT Scrambler op stock. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Wilde schoonheid - het design

Voel je drive

Elk van de vijf lakvarianten benadrukt het karakter van de R nineT Scrambler op een eigen unieke manier.

Option 719 Underground uni/Lightwhite uni

Wilde motor, subtiel design: de R nineT Scrambler in de kleur Option 719 Underground uni/Lightwhite uni met een zwart accent.

Option 719 Pollux metallic/Lightwhite uni

Volle sound, rijke kleuren. Benadruk het wilde karakter van je machine met de kleuren Pollux metallic/Lightwhite uni met een gouden accent.

Manhattan metallic matt

Ingetogen kleur, bandeloos temperament: Manhattan metallic matt staat voor zelfbewust purisme.

Granite grey metallic

Onopvallend, terughoudend en toch ongetemd. Het is geheel aan jou wat je met jouw R nineT Scrambler wilt doen.

Telescoopvork met vouwbalgen
We see the telescopic forks with bellows of the R nineT Scrambler.
Grof getande voetsteunen
We see the footrests of the R nineT Scrambler.
Boxermotor
We see the two-cylinder boxer engine of the R nineT Scrambler.
Tankvorm en snorkelafdekking
We see the tank with the snorkel cover of the R nineT Scrambler.
Klassieke ronde snelheidsmeter
We see the round instrument speedometer of the R nineT Scrambler.
Hooggeplaatste uitlaatsysteem
We see the elevated exhaust system of the R nineT Scrambler.
Buddyseat in gepatineerde lederlook
We see the seat of the R nineT Scrambler.
LED-koplampen en LED-richtingaanwijzers
We see the elevated exhaust system of the R nineT Scrambler.

Het design wekt het verlangen naar meer. Robuust, ruig, rebels – alleen de eigen regels tellen.

 ”

Ulf Musekamp

Voertuig-ingenieur R nineT

Doe wat je wilt

Doe wat je wilt

Wat de anderen doen is nooit jouw ding geweest. In plaats daarvan doe je liever eigen ding? De R nineT Scrambler biedt optimale voorwaarden voor individualisering. Het Option 719 freesdelen pack Shadow II is volgens de hoogste normen van vakmanschap en kwaliteit vervaardigd. In het korte afsluitelement zijn achterlicht, remlicht en richtingaanwijzers geïntegreerd. Hij vormt weliswaar de afsluiter van je motor… maar het begin van jouw mogelijkheden.

+ Lees meer

Let's go scramble

Schakel lui op koppel: Met de lucht-/oliegekoelde boxer van de Scrambler lukt je dat bijna spelenderwijs. We hebben het vermogens- en koppelverloop geoptimaliseerd en in het bereik van 4.000 - 6.000 tpm merkbaar verhoogd. Zodat je de schakelluie kracht precies daar hebt waar je hem nodig hebt. Om krachtig en volledig ontspannen op weg te zijn. Het piekkoppel daarbij nog altijd op 116 Nm bij 6.000 tpm. En natuurlijk voldoet de boxer aan de Euro 5-norm.

+ Lees meer
116
Nm max. koppel bij 6.000 tpm
223
kg leeggewicht van het voertuig rijklaar, volle tank
1,170
cc cilinderinhoud
820
mm zithoogte
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Zeker weten meer plezier

Losse controle - hoeft geen weerstand te zijn

Losse controle - hoeft geen weerstand te zijn

In de Dirt-modus van de Pro-rijmodi kunt u het rustig aan doen: Op een losse ondergrond treden de ASC- en DTC-besturingssystemen veel later in werking: voor dynamische manoeuvres met nog meer rijplezier. Tegelijkertijd verbetert de adaptieve bochtverlichting de verlichting aan de binnenkant van de bocht bij een schuine positie tussen 7° en 25°: Waarheen je ook stuurt, je licht blijft je voor.

+ Lees meer

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Meer over het thema #Soulfuel

spinner