BMW Motorrad: alles draait om rijplezier.

BMW Motorrad bouwt fascinerende machines voor elke vorm van rijplezier op twee wielen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een wereldreis of een circuittraining. Of je liever geniet van ontspannen toeren of in de stad graag alle verkeersdrukte achter je laat. Elke motorliefhebber kan bij ons zijn machine tot in de details op persoonlijke wensen afstemmen. En dat is nog lang niet alles. Want bij volmaakt rijplezier hoort ook een even functionele als eigentijdse outfit. Van een lichtgewicht systeemhelm tot stevige laarzen en alle persoonlijke accessoires. En bovendien een programma goed georganiseerde motorreizen en trainingen over de gehele wereld.

Sinds 1923 werkt BMW Motorrad met grote gedrevenheid aan innovatie van het design, de motoren en het rijwielgedeelte. Met prioriteit voor rijveiligheid en ontzag voor het milieu. Op elk gebied vervult BMW Motorrad een voortrekkersrol. Allesomvattende service en een goed vertakt dealernetwerk waarborgen je rijplezier met BMW over de gehele wereld.

Het is de ambitie van BMW Motorrad om innovatieve, individuele machines te ontwikkelen. Zonder uitzondering de benchmarks in hun klasse. Zodat elke BMW rijder kan genieten van datgene waar bij BMW Motorrad alles om draait: rijplezier.

+ Lees meer
spinner