De alles-in-één bescherming voor jouw nieuwe BMW motorfiets of BMW scooter.

Naast een waaier van financiële producten biedt BMW Financial Services je eveneens de ‘ideale’ bescherming van jouw nieuwe BMW motorfiets of BMW scooter.

+ Lees meer

Indien je als professionele klant een financiële renting afsluit bij BMW Financial Services, kan je immers kiezen om het volledige pakket van verzekeringen en de dienst BMW Motorrad Protectionmee op te nemen in jouw contract.

  • Het pakket van verzekeringen bestaat uit: Burgerlijke Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Bestuurdersverzekering en GAP verzekering (*).
  • Met de dienst BMW Motorrad Protection staat BMW Financial Services in voor de materiële schade aan jouw BMW motorfiets of scooter als gevolg van een aanrijding, brand, diefstal, glasbraak of schade door toedoen van wild of natuurkrachten (**).

Zo geniet je van een volledig dienstenpakket: BMW Financial Services schrijft jouw BMW online in zodat je nummerplaat snel beschikbaar is. Je ontvangt de vereiste groene kaart bij de levering van je voertuig zodat je onbezorgd kan vertrekken en genieten van het rijplezier van jouw nieuwe BMW motorfiets of BMW scooter. Kortom, zonder bijkomende administratie, geniet je van een premium service.  

+ Lees meer

Het competitieve tarief zal je beslist interesseren:

Met de dienst BMW Motorrad Protection geniet je van een vaste maandelijkse prijs voor de dekking van materiële schade. Het bedrag wordt niet beïnvloed door jouw schadeverleden waardoor je altijd zeker bent van een scherpe prijs.

De bijdrage voor de dienst BMW Motorrad Protection wordt berekend op de netto aankoopprijs van jouw BMW motorfiets of BMW scooter, eventueel verhoogd met de BIV indien je opteert voor inschrijving op BMW Financial Services.

Daarnaast krijg je al je mobiliteitskosten op 1 overzichtelijke factuur waarbij jou geen meerkost wordt aangerekend voor een gespreide maandelijkse betaling.

Met de inbegrepen GAP verzekering ben je bovendien gedurende de eerste 24 maanden aan 100% van de verzekerde waarde gedekt bij totaal verlies of diefstal. Vanaf de 25ste maand is een afschrijving van 1% per verstreken contractuele maand van toepassing.

Indien je vragen hebt of bijkomende info wenst, staat een professioneel team ter beschikking voor persoonlijk advies:

BMW Fincancial Services

Dienst Insurance – BMW Motorrad Protection

Telefoon: +32 (0)3 890 51 11

E-mail: insurance.fs@bmw.be
 
+ Lees meer

Links

+ Lees meer

Download de Algemene Voorwaarden

Allianz Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (AD923NL)
null   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
Allianz Rechtsbijstand (AD978)
null   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
Allianz Bestuurdersverzekering BMW
PDF   |   238.58 KB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.
Allianz GAP Verzekering Clausule
PDF   |   0.77 MB   |   Nederlands
This is disclaimer text for gpx download files.

Een ongeval met jouw BMW?

Maak gebruik van onze App of onze online schadeaangifte.

Deze manier van aangifte biedt je tal van voordelen:

Met één muisklik vul je de gegevens van het schadegeval in.
Onmiddellijk wordt jouw aanvraag naar alle betrokken partijen verstuurd. Zo zal o.a. de hersteller jou snel kunnen contacteren om een afspraak te maken.

Je kan dit online formulier of de App gebruiken in geval van:

  • Glasbraak
  • Eenzijdige schade
  • Aangifte diefstal /poging tot diefstal (*)
  • Schade met derden (*)
(*) Het Europees aanrijdingformulier of het Proces Verbaal kan als bijlage via het online formulier meegestuurd worden. Gelieve er dan rekening mee te houden dat wij het origineel document, indien nodig, kunnen opvragen.
 

via ons formulier
via onze App (Apple)
via onze App (Android)


(*) Bij de aanbieding van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersverzekering en/of de rechtsbijstandsverzekering treedt BMW Financial Services op als verbonden verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500 A) van Allianz Benelux NV, verzekeringsonderneming erkend onder FSMA-nummer 0097. Merk op dat BMW Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien je klachten hebt met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van BMW Financial Services Belgium NV, kan je je wenden tot de Ombudsman voor de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (2) 547 58 71; Fax: +32 (2) 547 59 75; E-mail: info@ombudsman.as).
 
(**) BMW Protection houdt in dat BMW Financial Services Belgium NV, in geval van bepaalde schade aan de BMW, afstand doet van haar recht van verhaal overeenkomstig de contractuele voorwaarden.
 
+ Lees meer
spinner