Motorrijden is een levensinstelling met veel facetten: van een gemeenschapservaring, je geheel persoonlijke stijl tot de pure zin om te ontdekken. Om volledig van BMW Motorrad te kunnen genieten, bieden wij je de kleding die perfect bij je passie past. Waar en hoe je ook onderweg bent. Ontwikkeld door motorrijders voor motorrijders. Zo vind je in onze nieuwe collectie outfits die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens mooi uitzien – en je er goed uit laten zien.

+ Lees meer

We hebben zoveel fantastische nieuwe producten, maar ook een paar vernieuwingen bij onze klassiekers.

 ”

Markus Pfister

Head of Gear & Garment BMW Motorrad

Beleef de stad. En dat precies zoals je het wilt. Op weg naar het werk of op weg naar een ontspannen avondeten. Met onze kleding ben je meer dan bij de tijd: intelligente features en onzichtbare veiligheidstechnologie gecombineerd met lichte materialen en absoluut draagcomfort – voor het meeste rijplezier in de metropool.

+ Lees meer

Heritage en vintage: De casual oude tijd is nog lang niet voorbij. Wie zou dat beter weten dan jij – en wij natuurlijk: Want bij onze rijdersuitrusting komt de hoogste materiaalkwaliteit samen met puur vakmanschap en een helder design. Daarbij doen we echter niets af aan de veiligheid, maar zorgen we ervoor dat je precies jouw stijl kunt uitleven.

+ Lees meer

Uiteindelijk is je reis net zo comfortabel als de uitrusting waarmee je onderweg bent: We weten dat uit meer dan 40 jaar ervaring. Daarom letten wij bij onze toerkleding op de hoogste kwaliteit en veiligheid, op doordacht comfort en op praktische functionaliteit. Zodat je van elke kilometer door weer en wind kunt genieten.

+ Lees meer

Van de sportieve uitdaging tot de compromisloze drang naar avontuur: Gaat het voor jou na de eigen grenzen en de horizon steeds weer een stuk verder? Wij begeleiden je graag. Met onze uitrusting ben je te allen tijde optimaal beschermd, geniet je van maximale bewegingsvrijheid en ontdek je de wereld door weer en wind.

+ Lees meer

Naar de looks van het seizoen

In de kleding en op de bike

Voorpret is het mooiste plezier – natuurlijk direct gevolgd door rijplezier. Hier vind je nu al alle looks en uitrustingen voor je seizoen 2022. Aarzel niet en neem een kijkje.

Naar de BMW Motorrad rijcollectie
spinner