Of je nu ontelbare kilometers aflegt op je motor, afgelegen terrein verkent, ontspannen over landweggetjes toert, de stad verovert of je grenzen test op het racecircuit: Je rijbelevenis staat of valt met je berijdersuitrusting. De BMW Motorrad Riders Gear-collectie voldoet aan onze hoge eisen op het gebied van veiligheid en comfort. Met materialen van hoge kwaliteit en een uitstekende pasvorm wordt een nieuwe norm gesteld. En onze ontwerpers hebben ook weer echt gas gegeven op het gebied van uiterlijk met onder andere de nieuwe kleuren.

+ Lees meer

Ontwikkeld door motorrijders voor motorrijders: In de BMW Motorrad Riders Gear-collectie 2024 komen veiligheid, comfort en stijl bij elkaar.

 ”

Hoogtepunten met street style

In de stad trek je er het liefst op uit op je scooter of je elektrische eParkourer. Je kunt snel, wendbaar en flexibel bewegen tussen je persoonlijke favoriete locaties. Onze uitrusting biedt je perfecte ondersteuning. Je valt er in het verkeer mee op en je slaat er ook een goed figuur mee zonder je motor. De hoogtepunten van de #PluggedToLife-collectie zijn de jacks Tokyo Connect Gore-Tex en Singapore, de broek London met protectoren op de heupen en knieën en de superlichte Seoul-sneakers.

+ Lees meer

Hoogtepunten voor comfortabele ritten

De onmetelijkheid oefent een magische aantrekkingskracht op je uit: Deze collectie heeft een paar trucjes achter de hand om je tijdens lange ritten comfortabel te voelen en niet van je toermotor af te willen stappen. Materiaalmix is het toverwoord voor optimale bescherming, een comfortabele pasvorm en bewegingsvrijheid. Sommige zijn waterdicht, andere ademend en op alle juiste plekken zit stretch. De hoogtepunten van de #RideAndShare-collectie zijn onder meer de helm System 7 Carbon Evo, het jack en de broek Aravis Air en de waterdichte broek Gerlos.

 

+ Lees meer

Hoogtepunten voor het grote avontuur

Steile heuvels, losse keien, grillig zand - het terrein kan voor behoorlijk wat ongemak zorgen. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je in je outfit helemaal op je gemak voelt. De #SpiritOfGS collectie is gemaakt voor ruig off-roadgebruik op je enduro. Hoogtepunten zijn onder meer de jacks en broeken GS Rallye Gore-Tex en GS Puna Gore-Tex met verstevigingen op plaatsen waar je het risico loopt te vallen, en de laarzen GS Competition, die ook onder moeilijke omstandigheden niet opgeven - net als jij.

 

+ Lees meer

Hoogtepunten voor prestatieambities

Op je performance bike ben je altijd op zoek naar de volgende uitdaging. In je jacht op milliseconden moet alles tot op de millimeter nauwkeurig zijn. Je uitrusting moet je maximale bewegingsvrijheid en tegelijkertijd optimale bescherming bieden. Juist daarvoor is de #NeverStopChallenging-collectie ontworpen. Hoogtepunten zijn onder meer de integraalhelm M Pro Race en het jack Downforce met leren stretchinzetstukken en protectoren.

 

+ Lees meer

Hoogtepunten met Heritage-karakter

Je liefde voor je heritage bike wordt vooral ingegeven door zijn unieke, nostalgische verschijning. Voor #Soulfuel-fans hebben we de juiste uitrusting ontworpen zodat je visueel niet onderdoet voor je motor. Dit zijn bijvoorbeeld het jack Mitte en de laarzen Treptow Gore-Tex, waarmee je in elke situatie gezien mag worden. Naast hun klassiek coole stijl voldoen alle onderdelen aan de hoogste veiligheidseisen voor gebruik op de motorfiets.

 

+ Lees meer

De BMW Motorrad Riders Gear-collectie 2024

Ontdek het volledige assortiment berijdersuitruisting van BMW Motorrad.

Naar de bestuurdersuitrusting
spinner