Voeding voor je ziel.

R nineT modificaties van de meest gerenommeerde customizers ter wereld.

De R nineT is de perfecte basis voor individuele aanpassingen: in slechts een paar korte stappen transformeert de achterkant van een duozitter naar een monozitter, en dankzij de scheiding tussen voertuig- en motorelektronica hebben bouwers praktisch geen grenzen in termen van wat ze kunnen doen. De meest bekende customizers begonnen gretig aan hun eigen R nineT. Met hun unieke, kenmerkende stijl laten ze zien wat er kan worden gedaan met expertise en de moderne klassieke boxer. Het wereldtoneel is klaar voor de Soulfuel Bikes!

Wat is Soulfuel?

Wat is Soulfuel?

Voor de 90e verjaardag van BMW Motorrad hebben we een zeer emotionele motorfiets gecreëerd: de R nineT. Een motorfiets die zowel retrospectief als tegelijkertijd geavanceerd is. Een icoon van de nieuwe wereld met het 'heritage' thema met voldoende voeding voor de ziel. Voor de marktintroductie van de R nineT werd een film gemaakt die verlangde naar een creatieve titel. Maar Soulfuel is niet alleen een verzonnen woord. Soulfuel is een verklaring voor de R nineT. De makers van de motorfiets hebben de R nineT een stuk van hun eigen hart en ziel gegeven. Het is de basis voor een hoge mate van flexibiliteit: met de beste customizers verfijnen we de R nineT volgens onze eigen verbeeldingskracht. En om de diversiteit te laten zien, hebben we de samenwerkingen onder de naam Soulfuel opgericht. We tonen zeer creatieve en perfect gedetailleerde motorfietsen.

+ Lees meer

Puur drukwerk.

Puur drukwerk.

Het boek 'Soul Fuel - BMW R nineT Customizers' is een perfecte aanvulling op de R nineT conversies die hier worden gepresenteerd. Het bevat portretten van geselecteerde Soulfuel Bikes en hun creatieve makers. Meer dan alleen een leuk boek om doorheen te bladeren!

+ Lees meer

More stories you might be interested in.

spinner