Pak M Pro Race Comp

Top performance voor echte racers

Je hartslag: versnelt. Jouw ogen: Tunnelblik – alleen nog de bestemming in het vizier. Je tweede huid: het pak M Pro Race Comp. Ontwikkeld voor uitstekende performance op het racecircuit. De M Motorsport-kleuren geven aan wat het kan. Doordachte details en hightech materialen bieden jou veiligheid. Daarbij is het comfortabel en aerodynamisch. En niets voor meelopers: want je definieert zelf het unieke design.

Gegarandeerde topprestaties

Onze millimeters voor jouw milliseconden. De dikte en de hoge slijtvastheid van rund-nappaleder (optioneel verkrijgbaar met kangoeroeleer) bieden jou veiligheid. Talloze details versterken dit gevoel. Op het eerste gezicht zijn dat de protectoren op de schouders, ellebogen, heupen en knieën uit beschermingsklasse AAA. Op het tweede gezicht ontdek je de zak voor de achteraf aan te brengen rugprotector. Als je dat wilt, kies je ook nog de borstprotector erbij.

+ Lees meer

Onze masterpiece voor je beste tijden

Elk detail op M Pro Race Comp is ontworpen om je te beschermen en je performance te verbeteren. Maar pas met de individualiseringsopties maak je van deze one-piece een uniek exemplaar – onmiskenbaar ook voor je teamgenoten. Met Made-to-Measure heb je de keuze uit talloze configuratieopties, van de maten en materialen tot de kleuren, de keuze van het logo en het laten bedrukken met je naam.

+ Lees meer

Hoe ziet jouw M Pro Race Comp eruit?

Creëer je op maat gemaakte racepak in de configurator en ontvang meteen je persoonlijke offerte.

Configureer nu external-link-arrow-slim

Maak je outfit compleet

spinner