'The Future Shack' van BMW Motorrad

Jouw toekomst van mobiliteit in de stad

We waren nog nooit zo digitaal, verbonden. Nooit mobieler. Wij kunnen en willen overal zijn. In beweging zijn betekent aangekomen zijn. Tot zover vandaag. Maar hoe wordt morgen? Hoe integreren we mobiliteit naadloos in ons leven in de stad? Hoe zijn de milieueisen in overeenstemming met onze levensstijl? Het maximale uit het heden halen en tegelijkertijd een leefbare toekomst vormgeven? In het 'The Future Shack'-project laten we antwoorden zien. Hier ontwikkelen we nieuwe concepten en ideeën voor de toekomst van de metropolen. Laat je inspireren.

Get inspired

Get inspired

Verken de vele interessante aspecten van mobiliteit in de stad nader. In aflevering 1 gaan we met inspirerende personen dieper in op de term 'Seamlessness'. Aflevering 2 gaat dieper in op het concept 'Smart City'. En in aflevering 3 gaan we met spannende persoonlijkheden op zoek naar de perfecte flow. Are you ready for the ride?

+ Lees meer

De nieuwste aflevering

Aflevering 3: Find your perfect Flow

Wat betekent 'Find your perfect Flow' voor jou? Drie interessante personen uit de wereld van sport, design en gaming vertellen ons hoe zij in een staat van flow hun beste resultaten en successen behalen. Laat je in deze aflevering inspireren door spoken word-artiest Ade Oyejobi.

Naar aflevering 3

Meer afleveringen van The Future Shack

spinner