Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad G-SERIES G 310 R met een verkoopprijs van € 4.859,50 excl. BTW (€ 5.880,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 730,00 excl. BTW en een restwaarde van € 1.727,17 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW G 310 R

De stad uitdagen

Met een lach op je gezicht wakker worden. Omdat elke dag een kans biedt om wat nieuws te proberen – met de BMW G 310 R. Het totaal pack heeft alles wat je nodig hebt en wordt nu geleverd met moderne dagrijverlichting. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hopping-koppeling rijdt deze intuïtief en soepel, naar het werk, een afspraak of buiten de stad. Beleef de wendbaarheid, het bedieningsgemak en de sportiviteit van de G 310 R en stijg met deze machine elke dag boven jezelf uit – echt typisch #NeverStopChallenging.

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals is de BMW G 310 R van jou voor € 5.429 BTWi, dit betekent een klantenvoordeel van € 451 BTWi. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Highlights voor dynamisch rijplezier

De sterke punten van de G 310 R zijn lichtheid en wendbaarheid. Met de eencilinder-viertaktmotor met 313 cc heb je niet alleen in het grotestadsgedruis enorm veel plezier. Maar ook wanneer je bij het snel nemen van bochten de stadsgrenzen opnieuw definieert.

+ Lees meer
25
kW (34 pk) bij 9.250 omw/min
28
Nm maximaal koppel bij 7.500 omw/min
313
cc cilinderinhoud
3.3
liter verbruik op 100 km volgens WMTC
Watergekoelde eencilinder viertaktmotor

Beleef de wendbaarheid

De onconventionele eencilinder-motor heeft een speciaal concept: de 180 graden naar achteren gedraaide cilinderkop verschuift het zwaartepunt van de machine richting het voorwiel. Dat maakt de G 310 R wendbaarder en gemakkelijker beheersbaar. Met de nieuwe gasklepstelmotor – Ride by Wire – reageert de machine altijd stabiel op het gasgeven. En de zelfversterkende anti-hopping-koppeling maakt van het schakelen in het drukste verkeer kinderspel. Dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem wordt er ook voldaan aan de stringente Euro 5-normen.

+ Lees meer

Pittige sound

Puristisch design

Jouw stijl voor jouw city

Alle drie looks van de G 310 R benadrukken de van energie bruisende sportiviteit van de machine. Welke kies je?

Sport

Door en door sportief: Op de G 310 R Sport wordt de weg voor jou een speelplein. De opvallende lak Racing blue metallic benadrukt de drang om vooruit te komen.

Passion

Niet te stuiten: de G 310 R Passion staat overduidelijk voor passie. De lak Granite grey metallic zorgt voor een temperamentvolle look.

Triple Black

The Cosmic black 2 paintwork variant ideally expresses the dynamic character of your G 310 R.

Puur rijplezier met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Sportieve genen

Er goed uitzien, dat zit in de familie. De G 310 R heeft het DNA van de BMW S 1000 R in zich. Met het opengewerkte design draagt deze machine een goed hart uit en staat daarmee voor lichtheid, precieze en een puur rijgevoel. De style Sport benadrukt met name de racing-look van de bike. Het motorgedeelte wordt nu geleverd in Titanium grey metallic. Hiermee krijgt de G 310 R in combinatie met de voetsteunplaten en de handgrepen voor de duopassagier de moderne finish.

+ Lees meer

Ergonomie- en veiligheidsfeatures

Ergonomisch stuur en bedieningselementen
We see the handlebar and control elements of the G 310 R.
Led-koplampen en led-richtingaanwijzers standaard
We see the standard LED headlights and indicators of the G 310 R.
Ergonomische buddyseat
We see the ergonomic seat of the G 310 R.
Stabiliserend ABS
We see the brake system of the G 310 R.
Gegoten wielen van aluminium
We see the aluminium cast wheel of the G 310 R.
Precieze eencilinder-motor
We see the titanium grey engine of the G 310 R.
Instelbare koppelings- en remhendels
We see the adjustable clutch and brake lever of the G 310 R.
Hoogwaardig aluminium subframe
We see the high-quality aluminium swing arm and exhaust system of the G 310 R.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Maak de machine tot de jouwe

Maak de machine tot de jouwe

En nu jij: Vind de optionele accessoires voor je G 310 R waarmee je steeds weer boven jezelf kunt uitgroeien. Kies voor een van onze beide voorstellen of geef de machine precies zo vorm als je wilt.

+ Lees meer

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Sportieve look met optimale bescherming

spinner