De Int. GS Trophy 2024 in Namibië wordt de meest uitdagende GS Trophy die we ooit hebben gedaan.

 ”

Ralf Rodepeter

Head of Marketing BMW Motorrad

BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike

Met de BMW R 1300 GS hebben de deelnemers in Namibië beslist een krachtige metgezel aan hun zijde. Met een gewicht van 237 kilo is de bike onverwacht licht en dus perfect geschikt voor terreinrijden. Het innovatieve, modulaire frameconcept kan optimaal aan de berijder worden aangepast, terwijl de adaptieve voertuighoogte-instelling zorgt voor meer comfort. Hoewel de officiële bike alleen aan de deelnemers aan de Int. GS Trophy 2024 is voorbehouden, kun je de BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike op een paar uitzonderingen na vrijwel identiek configureren als de GS Trophy-variant.

+ Lees meer
Naar de configurator external-link-arrow-slim

De kenmerken van de Competition Bike

De kenmerken van de Competition Bike

Dankzij zijn bijzondere accessoires is de BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike voorbereid op elke omstandigheid. De uitrusting bestaat onder meer uit een stuurverhoging, een motorbeschermbeugel, een onderrij- en framebescherming, verstelbare schakel- en remhendels, de berijdersvoetsteun GS Vario, enduro-handhendels, een koplampbescherming en extra handbescherming in wit en de zwarte spaakwielen met offroad banden zijn geschikt voor elk terrein.

+ Lees meer

BMW F 900 GS Trophy Marshal Bike

BMW F 900 GS Trophy Marshal Bike

Ook onze Marshals hebben tijdens het event een robuuste bike nodig waarop ze op elk moment kunnen vertrouwen. Alleen zo kunnen ze onze deelnemers tijdens de challenges begeleiden en ondersteunen. Welke bike is beter geschikt voor deze belangrijke job dan de BMW F 900 GS? Hier ontdek je alles over het model.

+ Lees meer

De Int. GS Trophy Motorcycle Hall of Fame

De Int. GS Trophy van BMW Motorrad vindt nu al 16 jaar plaats. In de loop der jaren hebben we met dit event bijna de hele wereld afgereisd. De ster van elke Int. GS Trophy - naast de getalenteerde deelnemers - is natuurlijk altijd de bike waarmee de reis wordt afgelegd. Hier zie je de 8 BMW Motorrad modellen die in de afgelopen jaren al eens dienst hebben gedaan als Competition Bike.

+ Lees meer

Meer #SPIRITOFGS

spinner