Challenge accepted

Christian trapte de campagne op gang en gaf de fakkel door aan Alexander Wehr, CEO van BMW Group Belux én bevlogen motorrijder. Daarna ging het naar CEO Guy Pasmans van de logistieke dienstverlener Manuport Logistics. Namen verder de estafettestok (in dit geval een snelle elektrische pijl) over: Vincent Vosse, co-CEO Weerts Racing Teams en Bert Knuts, CEO van Event Masters en bestuurslid van ACC.

+ Lees meer

Stedelijke mobiliteit op twee wielen

De meningen van de CEO’s over de CE 04 zijn unaniem: “Een fantastische rijervaring die vooral in stedelijk verkeer zijn kracht toont”, klinkt het bij Bert Knuts. “De lange wielbasis maakt hem uiterst stabiel, ook voor een stuk autosnelwegverkeer bijvoorbeeld. Dat je altijd met beide voeten aan de grond kan geeft heel veel vertrouwen.”

+ Lees meer

Een fantastische rijervaring die vooral in stedelijk verkeer zijn kracht toont.

 ”

Vincent Vosse voegt er nog aan toe dat de connectiviteit met een smartphone een unieke troef is: “Ik ben aangenaam verrast door de vlotte manier waarop deze elektrische scooter technologie en communicatie combineert. Ideaal voor verplaatsingen op het circuit: met de CE 04 ben je snel ter plaatse, én altijd bereikbaar onderweg.”

En voor Guy Pasmans blijkt de CE 04 de perfecte oplossing te zijn om van en naar het werk te pendelen: “De actieradius van 130 kilometer volstaat voor iedere pendelrit, in de stad ben je dagenlang onderweg op één batterijlading aan het gewone stopcontact.”

Conclusie: de lichte en wendbare BMW CE 04 past helemaal in het rijtje van grensverleggende en creatieve mobiliteitsoplossingen, ook voor wie helemaal nog niet of lang geleden met de scooter of motor gereden heeft.

+ Lees meer

Reserveer nu je testrit!

De BMW CE 04 is het volgende hoofdstuk voor stedelijke mobiliteit op twee wielen. Met zijn elektrische aandrijving, toekomstgerichte design en innovatieve connectiviteitsfuncties brengt deze scooter vervoer en communicatie samen.

Ben je ook benieuwd naar de CE 04? Boek dan snel je testrit!

+ Lees meer

Ontdek je stad

spinner