Expressie: krachtig.

Helemaal klassiek op weg

Wil je je bike in ingetogen kleuren volledig tot zijn recht laten komen en toch een krachtig statement maken? Kies dan voor de R nineT Pure Option 719 Underground uni/Lightwhite uni met een zwart accent. Het Option 719 wiel Classic en de zijtas maken je look in stijl en authenticiteit compleet. En dankzij de adaptieve bochtverlichting geniet je nog meer van je bochtenwerk.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Option 719 Underground uni/Lightwhite uni

Het design in Underground uni/Lightwhite uni met zwarte accenten benadrukt het krachtige karakter van de machine op subtiele wijze.

Adaptieve bochtverlichting

De adaptieve bochtverlichting garandeert duidelijk beter zicht op de rijbaan in de bocht.

Zijtas rechts

De waterdichte zijtas in retro-look ziet er uiterst casual uit en biedt met een inhoud van 14 liter voldoende opbergruimte voor bagage.

Option 719-wiel Classic

Het Option 719-wiel Classic is een tubeless spaakwiel met een modern design en 3 kg lichter dan een spaakwiel met luchtbanden.

De indrukwekkende

Intensief en zelfbewust

De lakafwerking Option 719 Cosmicblue metallic/Lightwhite uni geeft jouw R nineT Pure een sportief karakter. Met het Option 719-wiel Sport en de sporteinddemper kunt je dit nog indrukwekkender onderbouwen. Het freesdelenpakket Classic II en de eenpersoonszadel Urban onderstrepen je gevoel voor stijl en laten zien dat je oog hebt voor designdetails.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Option 719 Cosmicblue metallic/Lightwhite uni

De Option 719 Cosmicblue metallic/Lightwhite uni vormt een klassieke dynamische kleurendrie-eenheid op de tank met Diepzeeblauw metallic.

Freesdelenpakket Classic II

Het freesdelenpakket Classic II van de Option 719 brengt met hoogwaardige componenten in zilverkleurige uitstraling accenten die het design benadrukken. Het pakket omvat verstelbare handhendels en voetsteunenset, evenals gefreesde expansievatafdekkingen en duopassagiersvoetsteunen. Een bijzonder highlight zijn de gefreesde stuureindspiegels.

Option 719-wiel Sport

De exclusieve tweekleurige Option 719 wielen Sport zetten met hun gefreesde contrasten designaccenten.

Sporteinddemper

De hoogwaardige slip-on-uitlaatdemper van titanium met carbon afsluitkap zorgt voor een pittige sound en een sportieve look.

Eenpersoonszadel Urban

Het klassieke eenpersoonszadel Scrambler in espressozwart is de stijlvolle oplossing voor iedereen die liever solo op weg is.

Geef jouw persoonlijke R nineT Pure vorm

Geen enkele R nineT Pure is als de andere. Creëer een machine die uw persoonlijkheid weerspiegelt met het uitgebreide aanbod aan speciale extra's en Original BMW Motorrad accessoires.

Naar de Configurator
spinner