Alle prijzen inclusief btw.

Alle motoren worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motoren op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

2023 R nineT Pure

Vanaf € 14.620,-
Vanaf € 130 / maand voor professionelen

Basisprijs inclusief 21% BTW.

* Maandelijkse huurprijs van een BMW Motorrad Switch berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 50.000 km voor een BMW Motorrad R-SERIES R nineT PURE met een verkoopprijs van € 12.082,64 excl. BTW (€ 14.619,99 incl. BTW), mits een voorschot van € 1.840,00 excl. BTW en een restwaarde van € 4.735,07 excl. BTW.

 

BMW Motorrad Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 16/03/2024 tot en met 30/06/2024. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

De BMW R nineT Pure

Puristisch, gereduceerd, zelfbewust

Teruggebracht tot het essentiële. Maar uiterst zelfbewust. De BMW R nineT Pure. De krachtige lucht-/oliegekoelde motor zorgt voor kippenvel op het asfalt. De klassieke roadster-look met zijn compacte tank en slanke achterkant doet denken aan de begindagen van BMW Motorrad. Het puristische design en de verschillende mogelijkheden tot individualisering nodigen uit tot het creëren van een geheel eigen persoonlijke bike. Eentje waarop niemand anders rijdt. Laat je ideeën de vrije loop en duik in de wereld van #Soulfuel met de R nineT Pure.

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Big Smile Deals
Ride into summer with a smile

Dankzij onze Big Smile Deals, krijg je € 1.500 BTWi korting op de verkoopprijs van een BMW R nineT Pure op stock. Genoeg om deze zomer een glimlach op je gezicht te toveren! 

+ Lees meer

Highlights voor elke persoonlijkheid

Kies jouw richting

Met een van de vijf opwindende kleuren geef je je R nineT Pure een individueel design. Met welke trek jij eropuit?

Option 719 Underground uni/Lightwhite uni

Subtiele kleurstelling en toch een echt statement: het design in Underground uni/Lightwhite uni met zwarte accenten.

Option 719 Pollux metallic/Lightwhite uni

Expressie: krachtig. In de kleurencombinatie Option 719 Pollux metallic/Lightwhite uni met een goudkleurig accent verovert de R nineT Pure het asfalt.

Mineral grey metallic

Gewoon. Wereldwijd. De basiskleur Mineral grey metallic laat de proporties van de machine voor zich spreken.

Option 719 Aluminium

De aluminium variant is een meesterwerk van vakmanschap: handgeborsteld, matte blanke lak, met gedeeltelijk gepolijste tank.

Puur rijplezier ook met een A2-rijbewijs

Heb je een A2-rijbewijs? Dan kan je ook met dit model rijden. Meer informatie vind je via de link hieronder of bij jouw BMW Motorrad Dealer.

Meer informatie

Verstelbare veerpoot
We see the spring strut of the R nineT Pure.
Moderne LED-richtingaanwijzers
We see the LED indicator of the R nineT Pure.
Tweecilinder boxermotor
We see the two-cylinder boxer engine of the R nineT Pure.
Compacte tank
We see the tank of the R nineT Pure.
Klassieke snelheidsmeter
We see the classic speedometer instrument of the R nineT Pure.
Enkelvoudig uitlaatsysteem
We zien het uitlaatsysteem van de R nineT Pure.
Klassiek gelakt spatbord
We see the front-wheel cover of the R nineT Family.
LED-koplamp met dagrijverlichting
We see the LED headlights of the R nineT Pure.

De perfecte bike om jouw persoonlijke R nineT Pure te creëren.

 ”

Norbert Rebholz

Projectmanager R nineT

Breng jouw idee tot leven

Breng jouw idee tot leven

De R nineT Pure is jouw uitnodiging voor de customizing-wereld, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Het hoogwaardige Option 719-freesdelen pack Classic II laat je liefde voor detail zien. En met het Option 719-wiel Classic voel je het kriebelende gevoel van het rijden een beetje meer dankzij de tubeless spaakwielen.

+ Lees meer

Beproefde aandrijving

Geniet van elke meter

De lucht-/oliegekoelde boxermotor met zijn 1.170 cc cilinderinhoud straalt zomaar kracht uit. Met zijn 80 kW (109 pk) zorgt hij voor opwindende momenten bij elke trip - of het nu in de stad is of daarbuiten. Want in het bereik tussen 4.000 en 6.000 tpm loopt hij nu nog soepeler dankzij de afgevlakte vermogens- en koppelcurve. Daarnaast voldoet hij ook nog eens aan de Euro 5-norm.

+ Lees meer
116
Nm max. koppel bij 6.000 tpm
219
kg ledig gewicht rijklaar, volle tank
1,170
cc cilinderinhoud
805
mm zithoogte
Lucht-/oliegekoelde tweecilinder-viertaktboxermotor

Features voor betrouwbaar rijplezier

Leef je uit

Leef je uit

Met de Pro-rijmodi haalt je het maximale uit je machine. In de "Dynamic"-modus grijpen de ASC- en DTC-besturingssystemen namelijk later in - en maken zo het rijden op droog asfalt veel dynamischer. En met de adaptieve bochtverlichting kunt je ook na het invallen van de duisternis genieten van de volgende bocht. Want het verbetert de verlichting van het binnenste gedeelte van de bocht tot een hellingshoek van 25 graden. Zo houd je altijd het overzicht.

+ Lees meer

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. Een extra jaar inclusief.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motor een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Rent A Ride – Huur Je Droommotor

Rijd met de nieuwste BMW motoren

Rijd met de nieuwste BMW motoren

In eigen land of in het buitenland: met Rent A Ride huur je in een paar klikken de BMW motor van je dromen. Je beslist waar en hoe lang je onderweg bent. Verken nieuwe plaatsen en ontdek nieuwe BMW motoren. Start nu jouw avontuur. #FuelForLife

+ Lees meer

BESCHIKBARE MOTOREN

Meer over het thema #Soulfuel

spinner