De rechtlijnige

Consequent vooruit

Het wegrijden staat hier gelijk aan aankomen: met elke kilometer voel je ontembare vrijheid en puur rijplezier. De R 1250 RT met de lak Alpine white uni 3 overtuigt met features als de rijmodi Pro, MSR en DBC in het dynamiekpakket. Het comfortpakket met stoelverwarming en extra topcase brengen je ontspannen en met alles dat je tijdens je rit nodig hebt naar je bestemming.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
RDC

De bandenspanningscontrole (RDC) waarschuwt automatisch voor spanningsverlies en maakt de bestuurder in een vroeg stadium attent op mogelijke gevaren.

Dynamiekpakket

Het dynamiekpakket omvat adaptieve bochtverlichting en Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, de schakelassistent Pro, de rijmodi Pro alsmede MSR en DBC.

Comfortpakket

Het comfortpakket omvat Keyless Ride, centrale vergrendeling, diefstalalarmsysteem, seatverwarming, comforttelefonie, een 12V-aansluiting en een verchroomd uitlaatsysteem.

Topcase klein, 28 l

De waterdichte topcase biedt met een inhoud van 28 liter voldoende ruimte voor een helm en overtuigt zowel bij alledaagse ritjes als op korte ritten.

Binnentas voor topcase klein

De passende binnentas voor de kleine topcase zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen.

De ambitieuze

Hongerig naar meer

Je wilt los: krachtig over steile passen jagen, zo plat mogelijk door de bocht gaan. Met deze Sport-uitvoering met de lak Racing blue metallic 2 kom je volledig aan je trekken. Opvallend zijn de Option 719 wielen Sport en de hoogwaardige pakketten gefreesde onderdelen Shadow en Shadow II van aluminium in zwart/zilver. Met de led-verstraler zie je goed en word je goed gezien en via het nieuwe audiosysteem hoor je de soundtrack bij je rit.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Audiosysteem ECE

Het audiosysteem 2.0 met DAB+, equalizer en Advanced Audio Settings zorgt voor een goed geluid en kan met de Multi-Controller eenvoudig worden bediend.

Led-verstralers

De led-verstralers zorgen voor meer veiligheid bij slecht zicht.

Optie 719 wiel Sport

De exclusieve tweekleurige Option 719 wielen Sport zetten met hun gefreesde contrasten designaccenten.

Option 719 pakket gefreesde onderdelen Shadow II

Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Shadow II met hoogwaardige componenten van geëloxeerd en gefreesd aluminium in zwart/zilver benadrukt het sportieve karakter van de motorfiets. De instelbare handhendels zijn enorm hoogwaardig en zeer harmonieus. De gefreesde expansiereservoirdeksels zijn stijlvol en functioneel tegelijk.

Option 719 pakket gefreesde onderdelen Shadow

Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Shadow benadrukt met hoogwaardige componenten van aluminium in zwart/zliver het sportieve karakter van de motorfiets. Het omvat een motorblokafdekking en kleppendeksels, bobinekap, olievulplug en zwarte kunststof sliders op de kleppendeksels.

De kilometervreter

Glanzend over de hele lijn

Volmaakt: De style Triple Black in Blackstorm metallic 2 benadrukt de krachtige, dynamische kant van de R 1250 RT. Adaptieve bochtverlichting, Keyless Ride en het dynamiekpakket brengen een stukje meer comfort en rijplezier. En om niet te lang te worden opgehouden, heb je de belangrijkste dingen in de tankrugzak te allen tijde bij de hand.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Intelligente noodoproep

De intelligente noodoproep neemt bij een ongeval automatisch contact op met het BMW Callcenter om zo snel mogelijk de hulpketen in te schakelen.

Comfortpakket

Het comfortpakket omvat Keyless Ride, centrale vergrendeling, diefstalalarmsysteem, seatverwarming, comforttelefonie, een 12V-aansluiting en een verchroomd uitlaatsysteem.

Dynamiekpakket

Het dynamiekpakket omvat adaptieve bochtverlichting en Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, de schakelassistent Pro, de rijmodi Pro alsmede MSR en DBC.

Binnentas voor toerkoffer

De passende binnentas voor de toerkoeffer links zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen.

Tankrugzak 11 l

De kleine tankrugzak van 11 liter met riemen en een waterdicht hoofdvak is ideaal voor als je een korte trip plant.

De exclusieve

Stijlbewust op elke kilometer

Minutieus vervaardigd, opvallend hoogwaardig: De R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic trekt de aandacht van iedereen. Met de exclusieve Option 719 buddyseat, het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic en de tweekleurige option 719 wielen Classic geef je je bike een heel persoonlijke noot met duidelijke accenten.

+ Lees meer
Naar de Configurator external-link-arrow-slim
Optie 719 wiel Classic

De exclusieve dubbelkleurige Option 719 wielen Classic zetten met hun gefreesde contrasten opvallende accenten.

Option 719 buddyseat

De hoogwaardige buddyseat van Option 719 in zadelbruin valt op door een fijne haptiek, een bescheiden marmering, luxueuze siernaden en een aantrekkelijk gevormde structuur.

Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic

Het pakket gefreesde onderdelen Classic van de exclusieve Option 719 zet met hoogwaardige componenten in zilverkleurige look designaccenten.

Toertopcase

De topcase met gespoten deksel biedt een opbergruimte van 49 liter en daarmee veel plaats voor maar liefst twee helmen.

Binnentas voor toertopcase

De passende binnentas voor de kleine topcase zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen.

Accessoires voor de R 1250 RT

Sporteinddemper

De hoogwaardige slip-on-uitlaatdemper van titanium met carbon afsluitkap zorgt voor een pittige sound en een sportieve look.

Opbergruimte

Toertopcase Lightwhite aluminium

De grote, waterdichte topcase biedt met een volume van 49 l heel veel ruimte en is standaard voorzien van een rugkussen. Deze kan met een handgreep rechtsreeks op het standaardbagagerek worden bevestigd.

Binnentas voor toerkoffer en toertopcase

De bijpassende binnentassen voor de toerkoffers en toertopcases zorgen voor een ordelijke bagage en zijn gemakkelijk te vullen en te legen. Dankzij de draaggreep en de schouderband kunnen de tassen gemakkelijk worden vastgepakt en moeiteloos worden meegenomen. De opgezette buitentassen en de driezijdig rondomlopende ritssluiting bij de binnentassen voor de koffers alsemede het ver openklapbare deksel bij de binnetas zijn enkele van de praktische details.

Tankrugzak, 11 l

De tankrugzak biedt in het afsluitbare binnengedeelte (volume ca. 11 l) en in het kaartenvak een uitermate goede bescherming tegen water. In de waterafstotende buitentas kan ook een 0,5 l PET-fles stabiel staan. Met handgreep en afneembare schouderband.

Design

Kofferlijst verchroomd

De hoogwaardige en fraaie kofferlijsten zijn verchroomd en geven de motorfiets een onmiskenbare en hoogwaardige look.

Toertopcase dekselafdekking verchroomd

De toertopcase kan eveneens worden verfraaid met een verchroomde dekselafdekking waardoor er in combinatie met de verchroomde kofferlijsten een harmonische algehele indruk ontstaat.

Ergonomie en comfort

Comfortkuipruit

De hogere en bredere comfortkuipruit biedt optimaal toercomfort bij weer en wind. Deze heeft een schitterende aero-akoestiek en de krasbestendige coating zorgt voor permanente doorzichtigheid.

Buddyseat berijder laag met seatverwarming, zwart

De in vergelijking met de standaard buddyseat 45 mm lagere buddyseat berijder in zwart maakt het makkelijk om de motor te bestijgen en eraf te komen en zorgt dat je makkelijk met je voeten bij de grond kunt. De seat kan in twee standen worden gemonteerd, zodat een zithoogte van 760 c.q. 780 mm wordt bereikt. Bovendien biedt deze de bestuurder goed comfort voor veel onbezorgde kilometers.

Veiligheid

Bescherming kleppendeksels

Voor in het uiterste geval biedt de kleppendekselbescherming van roestvrij staal complete bescherming tegen schade.

Veiligheidsbout voor olievulpijp zwart

Klein maar fijn De veiligheidsbout is van gefreesd aluminium en kan met een speciale hoeksleutel worden afgesloten om te beschermen tegen toegang door onbevoegden.

Led-verstralers

De krachtige extra LED-koplampen in compacte aluminium behuizing garanderen ook bij mist, regen en sneeuwval beter zicht en gezien worden. Tegelijk zorgen ze met hun witte, op daglicht lijkende kleur voor een subtiele belichting van de weg en bieden zo de perfecte aanvulling op de hoofdkoplampen. De led-technologie waarborgt een nagenoeg slijtagevrij bedrijf.

Catalogus met accessoires downloaden

Original BMW Motorrad Accessories catalogue 2020
PDF   |   47.89 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.

Geef je R 1250 RT vorm

Exclusieve look met de Option 719, talloze features die je rit nog ontspannener maken of voldoende opbergruimte voor je bagage: Configureer je tourer, geheel naar eigen inzicht.

Naar de Configurator
spinner