Altijd al innovatief.

Verbeterde veiligheid. Verbeterde rijervaring.

Wij hebben nog nooit van downtime gehoord en richten onze blik altijd ver op de toekomst. Onze visie: op elke rit het grootst mogelijke gevoel van vrijheid creëren en de best mogelijke synergie van mens en machine tot stand brengen. En het beste is: we kunnen die visie nu al laten zien: de BMW Motorrad VISION NEXT 100. Wij streven ernaar om elke BMW-motorfiets zo te bouwen, dat je de best mogelijke rijervaring beleeft. Dat geldt zowel voor de motorfiets van de toekomst als voor elke motorfiets die we in het verleden de weg op hebben gestuurd. We denken altijd vooruit en ontwikkelen nieuwe oplossingen, innovaties en technologie, waardoor je individuele rijervaring zo veilig en comfortabel wordt als fysiek mogelijk is. Op deze pagina vind je leuke feitjes om te weten uit het verleden, innovaties van dit moment en visies voor de toekomst.

VISION NEXT 100.

VISION NEXT 100.

In den beginne was er de visie. Die visie heeft een zeer specifieke vorm aangenomen bij BMW Motorrad: met VISION NEXT 100 is de mobiliteit van de toekomst nu al een feit.

+ Lees meer

CONCEPT LINK.

CONCEPT LINK.

Een intelligent netwerk van mens, machine, rijkleding en de omgeving geeft je de hoogste mate van vrijheid. Het Concept Link-conceptidee creëert een naadloze kruising tussen de digitale en analoge wereld – voor een mobiele ervaring vol gemak in de stedelijke omgeving van de toekomst.

+ Lees meer

LASERLAMP.

LASERLAMP.

Met de laser-mistlamp raakt je nooit meer het zicht op je bestemming kwijt. Door het extreem grote bereik zie je mogelijke gevaren bij een snelheid van 100 km/u elf seconden eerder dan met conventionele koplampen.

+ Lees meer

Algemene innovaties

CONNECTIVITY - TFT-DISPLAY EN BMW MOTORRAD CONNECTED APP.

CONNECTIVITY - TFT-DISPLAY EN BMW MOTORRAD CONNECTED APP.

Met de optionele uitrusting voor connectiviteit houd je contact en heb je altijd toegang tot de informatie die je nodig hebt. Door de combinatie van het 6,5" TFT-display en de multi-controller op de handgrepen kan je de functies op intuïtieve wijze bedienen. Of je nu eenvoudig door de stad wilt navigeren via pijlnavigatie met de BMW Motorrad Connected App, een telefoongesprek wilt voeren terwijl je rijdt of naar de perfecte muziek wilt luisteren, dankzij Connectivity kan je je blijven concentreren op de weg terwijl je een overzicht hebt van alle belangrijke informatie.

+ Lees meer

CHASSIS EN VELGEN VAN CARBON.

CHASSIS EN VELGEN VAN CARBON.

De beste eigenschap van carbon is zijn superioriteit. U kunt elke bocht sneller nemen, sneller accelereren en later remmen. BMW Motorrad gebruikt nu voor het eerst zonder compromissen carbon chassis en velgen (carbontechnologie) voor de HP4 RACE. Met de stijfheid van aluminium en de sterkte van staal zet het nieuwe standaarden in de hele auto- en motorindustrie.

+ Lees meer

ECALL. DE INTELLIGENTE NOODOPROEP.

ECALL. DE INTELLIGENTE NOODOPROEP.

ECALL biedt snel en betrouwbaar hulp, zodra je die nodig hebt. De intelligente noodoproep is altijd beschikbaar in uw taal en biedt hulp in geval van ongevallen of noodsituaties.

+ Lees meer

SIDE VIEW ASSIST.

SIDE VIEW ASSIST.

Met de optionele uitrusting Side View Assist heb je alles onder controle – zelfs dingen die je niet ziet.

+ Lees meer

BMW-HELM SYSTEM 7 CARBON.

BMW-HELM SYSTEM 7 CARBON.

De System 7 Carbon geeft je compleet comfort en is toch lichtgewicht. De carbon helmschaal wordt namelijk geproduceerd volgens het uitvoerige pre-pregproces, waardoor 25% gewicht kan worden bespaard ten opzichte van conventionele processen.

+ Lees meer

C EVOLUTION.

C EVOLUTION.

100% elektrisch. 100% motorervaring. De elektrische maxi-scooter is de eerste in zijn soort en maakt geen compromissen. Wel laat hij een langdurige indruk achter. De wisselwerking tussen accu, motor en intelligente rijmodi zorgt voor een bereik van maximaal 160 km en brengt je in elke stadsjungle naar je bestemming.

+ Lees meer

ABS PRO.

ABS PRO.

ABS Pro maakt van elke bocht een aangename rijervaring: met ABS Pro kan je in noodgevallen veiliger afremmen. De neiging van de motorfiets om vanuit een gekantelde positie weer recht te trekken, wordt beperkt tot een minimum. Hierdoor blijft de motorfiets onder controle, zelfs tijdens plotselinge remmanoeuvres in bochten.

+ Lees meer

Mijlpalen.

De belangrijkste innovaties.

Meer informatie

Veiligheid 360°.

Veiligheid vraagt om actie. Geen woorden.

Ontdek meer
Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.